Den tjugosjunde juni tvåtusenåtta

Ikväll ska vi till Boden alive, woho;) hahaha! Nämen har aldirg varit där och det kan ju vara lite kul och OLA SVENSSON kommer diit!! aaah;) pft. Okej många tror jag är seriös nu och så seriös är jag faktiskt inte. Hade det varit förrförra sommaren hade det stämt bra till 100% men även Josefine kan mogna ifrån pojkbands musiken, tro det eller ej. Men självklart blir det lite roligt att se han ikväll. Hoppas det är mycket folk där man känner. Och jag måste bara säga att jag trivs så sjukt bra på Kvantum, kommer bli tråkigt att lämna det stället..
Hate that I love you so - Rihanna ft Neyo
/ J

musica


Haha, lillkillen kan ju sjunga:)

Nu är så jag så hyper

så ta inte allt seriöst det jag säger!  haha, nu måste jag vara tyst:P
men jag är så glad!

/ J

UNDERBART

Åh, det är så mycket bra som hänt idag och igår och den här helgen. Jag är så lycklig.
Jag har fixat boende i Uppsala, ca 5 min från LO, 10-15 min från stan och 5-10 min från kvarre;)
aaaawonderful;)
Idag har jag varit med min bror och kusin på golfbanan:) Och sen en av veckans höjdpunkter, fotboll med kvarre. Åh, vilken känsla, jag är inte bra men det är så roligt!! Nu ska jag gå och läsa(ni som känner mig vet att det  är chocken:O) haha, ja, jag är så lycklig.

Det är menat, jag vet det bara!
/ J

Ge mig spontanitet

Jga har typ fått värsta uppenbarelsen idag, jag och sofia satt vid norra hamn och filosofera lite om hösten, framtiden, nuet och så. Vi måste leva mer i nuet! Vi måste leva som att vi hade ett dödsbud, annars utnyttjar vi inte livet maximalt. Vi måste ta vara på alla stunder som ges till oss och inte slänga bort de på tråkiga,beiga grejer utan göra något som man får ut något av!
 Jag ska bestiga Kebnekaise i sommar
steg ett i Josefines spontan skola;)
Jag ska leva som om jag hade ett år kvar att leva.

/ J

Filmtips;)

LOVE IN MANHATTAN

"Love in Manhattan" är en gripande och romantisk hyllning till livet och förälskelsen.
Griffin (Dermot Mulroney) får beskedet att han snart kommer dö i cancer, men vägrar att låta tiden rinna ut på ett sjukhus. Han bestämmer sig för att ta livet i egna händer och börjar studera. På universitet möter han den lite mystiska men attraktiva Phoenix (Amanda Peet) och kastar sig ut i en spontan flirt. Phoenix misstänker att Griffin är sjuk och försöker tygla sina känslor. Men att motstå hans charm är lättare sagt än gjort. De njuter av varje minut i varandras sällskap och mer förälskade än någonsin fångar de dagen tillsammans på Manhattan.


SE DEN!!
/ J

Fyllde mina förväntningar

Ja, det gjorde det. Min midsommar 2008, var varierad kan man säga och mycket mycket trevlig.
Kvällen började med att vi var hos Kenttä och grilla, riktigt gott och med ett mycket trevligt sällskap så, så mycket kan ju inte gå fel;)
Vi fundera på vad vi skulle göra och det slutade med, efter mycket velande att vi skulle åka till Sunderby och Sunderbyfestivalen;) haha. Skaburbian spelade och det var riktigt bra. Mysigt, åh, jättevackert! Helt perfekt! Det var mycket folk där och så träffa vi Lasse, hans kusin är typ basisten? Så han var nöjd, det förstår jag, som sgat de är bra!!
Efter konserten och så, då kunde inte kvällen slutat bättre, jag, lasse och andré for till Porsö IP och spela fotboll, mitt i natten. Vilken känsla.
Det som jag missa var att plocka sju blommor, men hur stor skillnad kan det vara om man gör det på midsommarafton eller midsommardagen? Inte stor skulle jag chansa på;)

Den här midsommaren kommer jag komma ihåg.
/ J

Jordin Sparks - Worth the wait


Midsommar 2008

Har jobbat på kvarre, 6.30 - 15.00, jag trivs jättebra men idag gick det segt, det var inte tråkigt och tiden gick ändå snabbt men det var som ändå lite segt. Ikväll blire grill med tjejerna och kanske kubb och sen är vi öppen för förslag tror jag? Jag hade verkligen velat att jag kommer tänka typ nästa år och året efter det och året efter det:
- Midsommaren '08, det var tider det. Det var riktigt roligt!

Jag vill ha en minnesvärd midsommar.
Jag är gaaalet trött, jag ska sova en timma kanske och sen fixa till påååååsarna under ögonen och för söka se hyfsat fräsch ut. Vi får se hur jag lyckas med det;) Men inget är ju omöjligt, så:)

Jo, jag har plockat blommor så jag ska göra en krans;) hehe
Saknar dig!

/ J

panik - känslor

Haha, jadu, jag var ensam hemma i helgen och det var riktigt skönt faktiskt. Helt tyst, visst det är mysigt med att ha familjen vid sig men kan ju alltid vara skönt att bara vara själv. Laga maat när man vill och ja, göra vad man vill utan att någon frågar eller nå. hehe. Jamen iaf, det blev stökigt, stökigare än vad jag väntat mig och självklart hade jag planerat att städa måmndag kväll, de skulle komma måndag 20.30. Men nej, klockan 16.20 ringer de och säger att de är hemma klockan sex.. PANIK. Jag var då hos mormor och morfar så jag åkta hem, panik-städa jag har aldrig fått så mycket gjort, aldrig! Och klockan 17.30 är jag typ klar och ja, ungefär 17.31 kommer de in genom dörren! Jag måste städa direkt det blir stökigt!

Jag och mina syskon var på rangen idag och slog lite golfbollar. En av de härligaste känslorna måste vara när man står där, tittar på bollen, fokuserar och svingar och allt känns bara rätt och bollen flyger mot horisonten! aaaah. Har du inte känt den känslan, då måste du uppleva den, snarast! ;)

/ J

Sommaren 2008 ska bli den bästa hittills!

Sommaren '07 var min hittills bästa sommar, den var underbar och nu den här ska bli ännu bättre. Jag känner det bara;p
haha. Jag flyttar nog troligtvis den 19 augusti, skolan börjar den 25. Det känns nära nu, läskigt men otroligt roligt! Jag kommer sakna Luleå, självklart och alla mina underbara vänner och familjen, självklart. Men det är ju inte som att jag försvinner direkt, jag är bara 92 mil bort.

Jag och Johanna pratade igår om vad vi hade för mål, vi har haft studenten nu så länge framför oss så det har bara det vi sett fram emot, vi måste hitta något nytt. Vi måste ha ett mål!
Vi började självklart med ett hälsomål, "såå jag och johanna;)"

- Inget godis
- Ingen läsk/saft
- Inga chips/ostbågar/jordnötsringar
- En kaka per vecka
- Två glassar per vecka
- Äta skräpmat en gång per månad
- Max en kaffedrink per vecka

Löftet "går ut" den 30/8, det kan ju inte vara såå svårt?;) haha

/ J


If you ain't here, I just can't breathe

- sola
- städa
- betala räkningar
- balsminkning
- ringa sömmerskan
- leta
balfrisyr

Hjälp vad mycket jag har hunnit idag. Jag är ju grym;) haha.
Ikväll blire grill/chill hos Levvan. Blir riktigt nice.
Jag ska sätta in lite bilder nu från Tunisien.
/ J