Nya tider, inget godis

                                                        
Nya tider, YES! Nu ska jag dra igång med godislöfte igen, känns som att det behövs efter helgens dunderkalas överflöd med gott. Jag ska tävla mot sanna, haha det blir spännande, men jag ska vinna! Jag hade ju ett för ett tag sen, det var mot jojo men det är som att jag vet inte, det blir så lätt att bryta, för jag känner henne så väl som, så då kanske jag inte riktigt bryr mig om jag bryter det (hehe) borde ju vara tvärt om? Men ja, men sanna iaf är inte lika nära så då kan man ju som inte bara bryta det bara sådär satt, det kommer nog gå bra faktiskt!

Vet inte än hur länge vi ska hålla på och vad priset är man jag återkommer!


                                                     149109-1kaos vecka och du

igår föll allt i mitt liv, allt föll samman och jag har inte gråtit så mycket som jag gjorde igår förmiddag på jättelänge. Jag ska till uppsala på Youth '07, en kristen ungdomskonferens/festival grejs, årets höjdpunkt, men då strula alla biljetter och ALLT annat som kan tjorva tjorvade. På kvällen åkte jag till Jenny, hon fyller år idag, kommer jag på nu, hon ringde nyss och jag glömde helt att säga grattis, måste ringa upp henne nu. Men det var iaf trevligt sen for vi vidare till joel och såg chuck and larry, sjukt rolig, haha.

Idag har vi träffat Glenn och vi ska börja dra igång projektarbetet, egentligen skulle vi bara fått G men vi fick sån här förlängd tid så ja. Har sjukt mycket i skolan den här veckan, hoppas jag överlever. Nu ska jag fortsätta läsa historia, jag har prov på hela Kinas historia, inte lite, men intressant. Så ja, hoppas du får en roligare eftermiddag än jag!

He's no you

/JM

gameday

Stil vs. Baik 3-3.
Det kändes som en seger faktiskt. De ledde med 3-0, oförtjänat skulle jag säga men jag är ju lite partisk, jag spelar ju faktiskt med Baik men vaddå? Vi ägde andra planhalvan men de lyckades på något sätt att ta vara på våra missar och då hängde dom den. Så ja? Jag vet inte vem som förtjänar att vinna då, jag tycker då vi förtjänar att vinna men vi fick ett poäng iaf till serien, första poängen. Härligt tjejer! :) Innebandy är som roligast matcher som dessa.

Vi skulle haft spakväll ikväll, jag sofia och jojo. Jojo kunde inte komma nu så nu får vi se om de blir nå, jag och soffan, det hade varit lite trevligt med lite en ansiktsmask i facet och framför oss sätter vi på lite vänner, aah, vilken kväll det hade varit!
 
/Josefine


Inköpslista och dagens påhitt

 Inköpslista:

  • cheap monday jeans, blåa, DIVA 400:-
  • Bas t-shirt, vit och svart, MQ 249:-
  • skinnvantar, svarta, VILA 359:-
  • Nå fina smycken
  • En svart mössa
  • Brun väska, över axel

Skola, stan och nu ska jag äta något innan jag ska iväg med johann på plannja. Ska bli riktigt kul, jag älskar känslan inne i pontus, speciellt de första sekunderna innan det första målet görs, ojoj, det  ÄR känsla.

Nu måste jag rusa, ciao


Fast?

Jag har ju då försökt börja blogga, ett antal gånger. Ni ser mitt första försök till en blogg, det blev ett inlägg. Starkt jobbat josefine! Men nu är det andra bullar, andra tider. Nu ska jag blogga, nu vill jag blogga och johanna ska ju fixa en sådan fin layout åt mig också och då kan man ju bara inte bara låta bloggen vara, då måste man helt enkelt skriva. Så ja, detta blev mitt första inlägg i "andra bullar" tiden. 

/ Josefine