Nike +

Jag kommer just från en joggingtur, oj, det var ett tag sen jag avr ute och sprang kan man säga. Men nu är jag tillbaka i löpar-dressen? hehe. Nämen jag ska börja springa regelbundet hade jag tänkt men det är mycket jag tänkt och inte riktigt allt så mycket jag gör. Men det är ju bra att ha mål iaf?

Skulle vilja rekommendera dig att köpa en ipod om du inte har nån och det här nike+ kitet och ett par nike + skor. Det blir faktiskt roligare att träna, den mäter hur långt man sprungit på hur lång tid, hur många kcal man förbränt, tid/km och en massa. Jätteroligt!
/ J


image64

Filmkväll


Ja, kusin sara är här och hon jag och min syster for till hemmakväll och hyrde film, det blev First Daughter. Barnslig enligt många men bra enligt mig! Väldigt mysig, jag tror jag kan se den igen under den här veckan vi har den hemma. Seriöst, den var riktigt mysig, kanske itne riktigt något djupare men en feel-good movie! jag ger den:
JJJJ
Strålande!




/ J


 

Björn Gustavsson till Uppsala

image56Kommer ni ihåg när jag nämde att B.G skulle till Luleå och att jag var sååå förtvivlad över att jag inte bor här då. Men den förtvivlan varade inte länge. MOHAHAHHA. Han kommer ju till Uppsala förstås!;)

TURNÈN 2008. Björn Gustafsson, succékomikern från Parlamentet och Melodifestivalen åker ut på standup turné runt hela Sverige, hösten 2008. I sex veckor med start den 25 september på Storan i Göteborg och avslutning på Slagthuset i Malmö den 1 november kommer Björn Gustafsson att turnera tillsammans med vännerna Måns Möller, flerfaldigt belönad standupkomiker känd från bl.a. Extra extra på TV3, Soran Ismail, det nya stjärnskottet inom svensk standup och Özz Nûjen som i vår är på turné med sin kritikerrosade enmansshow "Mistero Buffo" där han gör alla 100 roller, själv! Längd: 2 timmar inklusive paus Arrangör: Nujen Media AB

Björn, Måns, Soran & Özz

Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala Torg 1, 753 75, UPPSALA
Lör, 11 Oktober 2008 20:00

/ J

Kusin vitamin / Kvantum / Inpuls / En massa

Aah, det är galet mycket just nu, känns det som. OJOJ.
Kusin Sara är här, jätteroligt! Jag har jobbat på kvarre idag och igår, idag i mejeri, lite roligt med nytt ändå. Jag var otroligt snygg... NOT. hade världens största fleeceväst över min otroligt vackra kvantum - mundering. Ni alla missa något;) Var och träna idag på inpuls, otroligt skönt och nyttigt, träffa sanna the best Berg där också:P även det trveligt.

Mamma hade gjort jättegod mat, fläskfilé som var nå spec marinerad och potatisgratäng. mmmuuums.

Från och med imorgon så börjar jag mitt godislöfte. Varje gång jag bryter det( vilket ska bli 0 ggr) men om jag gör det måste jag skriva det. Och nu vet jag att ni är skeptiska eftersom jag gjorde såhär med min träningsvecka också en gång och då funkade det ju såå bra;) Men ja, seriöst, ska göra det. Måste bli fit nu inför balen/studenten/sommaren och allt. Mycket vilar på mina axlar, tuffttufft;p

Har fått summerlan säsong 2, ojoj, blir att nöta i helgen.. ;) tss.
Nu ska jag vara tvreligt med min kusin sara:)
Ha det bäst!

Det börjar närma siig...
/ J

MÅSTE HA!

image55
DEN SKA JAG KÖPA:)
/ J

Skoteräventyr

Jag sov hos Linnea, båda skulle upp tidigt så det var ju passande. jag skulle med familjen och åka skoter och hon skulle jobba. När klockan ringer(hon är redan uppe och varit det ett tag) så börjar hon direkt snacka om frukost, inte orkar jag prata om det en millisekund efter jag vaknat. Men hon känner mig, så hon brister ut, det är lilla sjöjungfrun på tv!!! och jag har ju velat se den helt länge så jag studsar upp ur sängen och går till vardagsrummet. Och då säger hon, ojdå, det var visst tvåan! Deprimerande, men den var rolig iaf, hann inte alls se hela men lite grann. Ursula har använt gi-metoden och gått ner i vikt och sen så hade ju ariel fått en dotter o.s.v. men deet roliga som fastnade i båda min i Linneas hjärna var:
1 och 2 och HAAJ!!
haha! Har du sett den fattar du, annars, så får du se den för att fatta:)

Sen iaf for vi ut till måttsund, farmor och farfar. Jag hade på mig farmors gamla skoteroverall, så mycket 70-tal över den:O helt sjukt. Haha, ska bifoga bilder sen. ja men vi åkte ut och det var så skönt, frisk luft och allt. Jätteroligt!
Och så körde jag skoter och David, min bror tolkade efter med bob:D wie! jätteroligt.
Nu är min kära familj där idag igen men jag är tvungen att göra ett historia arbete och så och städa:O så jag blev kvar på cool-björx;p

/ J

Leona Lewis - Homeless

Jag var och lyssnade på hennes låtar och jag måste bara länka den här också:)


Leona Lewis - Footprints in the sand


hinkens återkomst

nu är den hemma igen efter en veckas äventyr, den är nöjd och min kära mor också.

Kom hem från mormor och morfar för ett tag sen, var där och åt mat. Potatisgratäng och fläskfilé med kantarellsås. Det var gott, sen somnade jag på soffan i två timmar:O ojoj. Jag avr heeelt ssluuut.(tänk ice age)
Jamen iaf, just nnu väntar jag på att linnea ska äta klart hos jennifer och åka hem till sig så jag kan komma dit;p så jag passar påå att nöööta björn gustavsson. ååh, han är såå söt:) ts. ojoj.

Ge upp? Fortsätta kämpa?

/ J

hink-jakt

i fredags, förra fredagen så hade vi ju idrott på skolan. gladiatorerna. Då hade vi med hinkar, mammas plåthink, en av dom och nu vill hon ha den:P hehe och ha påskris i.. så nu ska jag till gammelstad och hämta min moders kära plåthink.. hehe.
ciao

/ J
image54
Den förlorade hinken ;p

Jobb och kväll med chicksen;)

Jag har blivit uppropad för första gången i högtalaren p Kvantum idag, STORT;) Haha.
Josefine, konstakta 498, Josefine, kontakta 498. Jag fick specialuppdrag, jag skulle städa efter alla hysteriska godisköpare kring lösviktsgodiset:P haha. Man måste ju öbrja någonstans:P haha.

jaja. Nu sitter jag här hos pillan. Jag har på mig jeansshort och en vit blus. väldigt somrigt. Men ja. Det blev som det blev;) heh. Nu spelar vi singstar, mitt lag vinner. Pillan står med en drink i handen, kenttä halvsover och sofia och jojo sjunger, darin aah. Det är UNDERBART;) haha. Och jag sitter här;p tss.

Pöss

/ J

Björn Gustavsson


Haha, han är så sjukt söt.

Min tränings vecka

Tänkte lägga upp den här, för då måste jag ju verkligen göra det, för då har jag sagt och bestämt och planerat. Jag kommer även skriva att jag gjort det. Ingen återvändo;) Känns osm hundr aår sedan jag tränade seriöst, jag har inte fått igen min vardag sen sportlovet. Men nu!

v.12
måndag - promenad
tisdag - spinning/core
onsdag - funk
torsdag -
fredag -
lördag - power yoga
söndag - bodypump

(blir ju lite spec eftersom det är påsk och inpuls har spec öppettider, men ändå)

/ J

Har absolut inget vettigt att skriva

haha, nä, jag kan bara beskriva min dag, är nog inte så roligt att läsa. Men ja. Jag har varit på KH med pills och det eviga oändliga, aldrig-ta-slut arbete, PA. usch. Ja, vi satt och gjorde det. Innan det, så ja, jag glömde min neccesär igår på kyrkan( det var min syster) så när hon insåg att jag hade glömt den började hon räkna ihop hur mycket den var värd och hur mycket jag skulle ersätta... väldigt roligt eftersom jag är såå rik.. Ja, jag var hur nervös som helst, men jag hitta då den iaf. Jo, gårdagen(reunionen) blev lyckad, den var rolig, trist bara att det inte kom så jättemycket folk. Men ja, vi hade då trevligt vi som var där.:)
Ja, och nu är jag här, har käkat. Ska på kyrkan sen vara med Linnea. wie:) Har typ inte träffat henne sen hon kom hem från thailand. Visst jag har träffat henne, men inte träffat henne, umgåtts, you know:P haha

En sak insåg jag då iaf igår, att livet är för kort för att slösa bort en massa tid till att grubbla och vara negativ. Vi har så lite tid ändå här på jorden och jag vill verkligen att varje dag så ska det finnas något som verkligen är värt att minnas. Något som gjorde avtryck.

Dagens avtryck: min otroligt vackra parkering;)

Nämen seriöst alltså. Jag vill verkligen det.
/ J

jag flyttar

Jag vet itne riktigt om jag helt insett det, eller iaf lite, ytligt sätt har jag gjort det men kanske inte riktigt förstått. För Björn Gustavsson kommer till Luleå, och jag trodde det var nu i april eller så, så när Linnea sa det så var det som självklart att jag skulle med!!! Så kollar jag nu, den är i oktober, den tredje... då är jag inte här. Då bor jag inte här.
Jag kan alltså inte gå för att jag är 90 mil bort, inte för att jag inte har pengar eller nå liknande. OJ.

Men ja, han lär ju ha föreställningar i sthlm ganska ofta så jag lär ju se han iaf, men ändå.
jaja, nu ska jag skirva min att göra lista för kvällen NG-reuninion fårn GBG=) ska bli riktigt skoj!

/ J

Jojos fotoprojekt

image53
Jag hade också velat kunna göra en lay-out som denna!
Johanna är sjukt bra på sådant här! Roligt att man får vara en liten del av det iaf.
Du är bäst Jojo;)

/ J

En dikt

Jag hittade den här när jag googla runt, jag tyckte den var som så fin och ärlig så ja. Den kommer här:

Vilken färg är bilen?

Överallt jag går, ja överallt jag står
så finns inget annat än du.
Min tid har stannat
jag väntar på dig.
Jag väntar på att du ska se mig.

Mitt hjärta värker när jag inte är med dig
och när jag är med dig,
vill jag aldrig att du lämnar mig.

Du gör mig lycklig, du gör mig hel.
Vad är det som är fel?
Vi skulle vara det ultimata paret,
jag står här och väntar på svaret.

Se bort ifrån allt som står i vägen.
Titta in i mina ögon och du kommer se
en flicka som har förlorat sitt hjärta,
inte till vem som helst utan till en underbar person,
en kille som får världen att stanna.

Den här killen är du
och min högsta önskan nu
är att du ser in i mina ögon och säger:
- Det är du!

Av: anonym, 010508


/ J

En kommentar

Haha, det är inte jag på bilden. Men om det så vore, det hade varit nå det;) haha! En vacker dag aknske;) haha.
Nä nu ska jag hjälpa mami med maten.
/ J

Today is the day

Jag tror faktiskt det, dagen har varit bra. Har äntligen hittat jeans, från Jeansterminalen, se bild.

image51 image52
Ja, äntligen säger jag bara och det övercoola är att jag fick på mig en 26:O Det är sjukt. Jag har inte direkt 26 i vanliga fall;p haha. Men alltid trevligt, de är otroligt stretchiga så det är därför men ändå uppmuntrande=)
Sen så ringde Kvantum, fick pass imorgon och skulle ändå bara gått till gråsjäöären, så då tjänar jag hellre lite extra cash;) aoo. Sen så löste sig en sak, pga. att jag tog jobbet, jag vet itne vad som hände men jag tror det blev rba iaf. Sen så vet jag att ikväll så händer det. Jag vet det, jag känner det på mig.

Och ikväll är sista träningen med laget, sorgligt men det ska bli riktigt roligt! Har längtat verkligen!
Inget kommer att kunna förstöra min dag! Inget.
Och jo, till efterrätt ska vi få nyponsoppa och mandelbeskvier, precis som när vi var små!

/ J

öppna hjärtan

det är svårt det här, med känslor och allt sånt, ibland är det typ stooormar, då allting känns och ibland så är det liksom helt vindstilla. oj. varför kan det inte bara vara lika? Och inte olika? Varför kan man bara inte känna likadant? Varför ens försöka? Jo man måste försöka, för annars vet man aldrig hur det skulle ha gått? Men om man nu försökt och vill ta tillbaka allt? Det går ju inte, och nu kanske allt är sabbat.. vad gör jag då? Kan man inte ta tillbaka allt då?

kompliceeeerade grejer, kompis;p
/ J


En milstolpe

Körkortet, ja, jag vet inte alls. Jag är jätteglad, verkligen men ja är mest lättad som, kan andas ut, bara ta det lugnt, fokusera på annat. Har varit så otroligt mycket jag måste göra de senaste veckorna och nu har jag en sak att checka av bland alla andra grejer. Ojoj. Ja, Projektarbetet ska vara klart på två veckor:O helt sjukt, sen har jag FE prov, Massageprov och typ en massa. Har inte tid att sitta här.

/ J

7/3

Idag tog jag körkort!
/ J

Pernilla "Pillan" Lindh

image49
Sa ju att jag skrev om dig. Vad ska jag säga? Du är så bra, bäst helt enkelt. Starkast snyggast, allt. Jag är så glad att vi är vänner, så otroligt glad. Du är så bra och kompletterar mig så bra med dina lugna visa ord. Allt är inte perfekt alltid men vi kämpar på, Du och Jag.

/ J

A cinderella story

image48
mjukaste-, vackraste-, blåa- blick.
- only you

7/3 - 08

I'm a survivor,
I'm not gonna give up,
I'm not gon' stop,
I'm gonna work harder,
I'm a survivor,
I'm gonna make it,
I will survive.

/ J

coffey southernman



Vad får jag allt ifrån?


Glöggen;)

fortsättning på my heritage;)

hahah, blev lite stressigt där igår, men nu ska jag länka på rätt sätt.

http://www.myheritage.com/FP/Company/face-recognition-results.php?temp=4748dc74x6j41m48&server=Server42&database=2&startYear=1800&endYear=2005&loadMethod=myFiles

Vem är du lik?

/ J

I won't

So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe
Someone's watching over me

/ J

My heritage

Väldigt roligt hemsida måste jag medge, har inte varit inne där på länge. Man klickar in en bild, och så är det en databas som jämför sitt ansikte med kändisars och sedan får man veta i procent vem man är mest lik.
Jag var lik:
kom inte ihåg, återkommer;p www.myheritage.com/face-recognition
Vem är du lik?
/ J

I'm in love


Den är så bra!

promenad genom stan

eller okej, kanske inte stan utan skogsvägen nedanför oss.. hehe, jag gick upp innan nio i morse och tog en promenad, utan linser, så jag såg inte mycket men ja. Det var underbart iaf. Jag har konstaterat en sak, man behöver ingen hund utan går man ut på morgonen så är du garanterad att du får några hundar på dig, jag fick tre, tihi. Sen åkte jag och pappa till elimkyrkan i gammelstad, lite äldre församling så de flesta är typ 60 +, var ganska mysigt faktiskt. Väldigt annorlunda men mycket trevligt.

Sen har jag övningskört, uppkörning snart:D wie. Och nu ska jag göra middag :O Kors i taket;)

Jag förstår inte hur man kan tro att det är så rätt, när det i själva verket är sååååå fel.
Men nu är jag en erfaranhet rikare och myyycket smartare? ;)

/ J

lördag lördag, inte fredag

oj, var helt inställd på att det var fredag, därför trodde jag det var basket, ojoj, vad dagblind man kan bli..

Ciao
/ J

jobba jobba jobba jussi 2

Jag har fått ett nytt smeknamn idag, Jussi 2, Jussi 1 är en som jobbar på kvantum! hehe, så jag är den kvinnliga, kortare modellen av Jussi:P haha. Hmm, jag har jobbat igår och idag, idag var det inventering, gick ändå bra, men nog var det segt ibland. Men det var ändå roligt folk att arbeta med så det gick ingen nöd med mig iaf. Fick ett till pass på måndag, wie! 7-12. Ändå bra. Jo, jag gick upp, jag förstår att ni är mycket intresserade av det;p kl. 04.45;) började 6. voi voi. Och jo, camilla räknade drygt 3900 kexchoklad idag.. haha, jag är nådogt less på läkerol och kexchoklad, ALDRIG MER.

Nu ska jag snart få en semla, hihi. Jo jag hade tur idga, mamma och bror var och handla så jag fick åka hem med dom men en sak jag insåg var att min bror, han är verkligen orolig över hur jag ska klara mig själv. Han antog idag att jag inte kunde välja rätt mandelmassa, en ytterliggare sak att notera att jag jobbar faktiskt där! Han är djupt orolig över hur det ska gå för mig. Haha, jag kommer klara mig så bra!

Jga är väldigt rastlös nu, jag har typ inte gjort nå, förrutom att jobba galet mycket, inget social liksom. Är riktigt sugen på basket!! Det hade varit nå! Hm, vill du på basket, RING!! Jo, fick ett tips av kusin vitamin SARA att nummer 7 i uppsala är riktigt schnygg! så, vill du inte på basket för att se själva sporten, så finns det även annat att titta på.

/ J