Jag och Isen - ett vackert par;)

Idag har varit en händelserik dag, vaknade vid halv nio tiden. Går upp, bloggar lite tror jag? sen käkar jag frukost och sen åker jag och hämtar sofias skridskor. Efter det så åker jag ut till Hertsön till Jenny, vi pratar om alla världens ämnen och dricker te och tar sen en promenad runt på hertsön. Vi går förbi coop och köper vaniljyoughurt och kollar på hårfärger.

Efter det åker jag in till stan och går ner till Norra Hamn med mina nylånade skridskor, ja, mina vänner verkade inte så intresserade att åka så jag var lämnad där själv, eller inte själv, Isen var som tur där också. Vi fann varann direkt. Han var snäll, jag ramlade inte en enda gång. Det var som att inget kunde stoppa oss. Åka skridskor är en frihetskänsla utöver det vanliga. aaah <3

Sen åkte jag till mormor och morfar, där jag är nu. Vi åt våfflor, oj vad gott det är!! muuums och nnu ska jag vidare till Pillan, min buss går 18.00 så jag kanske borde börja dra mig.

Varför kan man bara inte förstå?
/ J

björn gustavsson


Aah, så sjukt söt!

SKRIDSKOR

Jag är så sugen på att åka skridskor, jaag får abstinens. Kom du ihåg när jag var själv och åkte, det tänker jag göra igen om jag inte får någon med mig. Så jag ska, inte helt säker på plats och tid än, men idag SKA jag åka skridskor, är du på? Ring mig!:) 

/ J

28/4 - 2008

Igår, alltså. Jag vaknade, hetsade lite, drack oboy oj vad gott det är sen for jag till min körlektion  som var kl. 1025. Jag vet inte riktigt om det gick bra eller dåligt, jag tyckte mestadels det gick bra men det var väl vissa grejer som kunde förbättras. Jag tror det var så att jag var ovan med bilen, hade ju inte kört med den på tre veckor? jag tror på det. Sen for jag till Pillan och sedan vidare till Gammelstad och badhuset, det var vi och barnen men vi klagar inte. Det var jätteroligt! Det fanns en klättervägg där som jag klarade såååå lätt, precis som flickan som var nio och ungefär hälften så kort som jag är... Och sanningen är att jag inte klara den.
Men vi ska ju dit en gång till under lovet så då, då går jag inte därifrån förrän jag klarar den. Egentligen så skulle jag ha fortsatt klättrat på den men vi kom upp ur bubbelpoolen och då blev det så sjukt kallt, så jag avaktade med det tills nästa gång. Sen for vi till DOLLAR, DOLLAR, DOLLAR STORE;) haha. Jag köpte en jättefin anteckningsbok! För tio kronor och Pillan köpte tre helt bra filmer för 100, bra köp!
- Björn Gustavsson var ett samtalsämne som aldrig sluta mellan mig och pills;)


Sen begav jag mig hemmåt och åt mat, det blev pizza, det var längesen!! Vi brukar inte beställa hem pizza men igår fick mamma och pappa nå ryck och det tycker vi om. Men inte för ofta, då blir det verkligen inte gott men någon gång då och då. Vi köpte också glass från glassbilen, helt mysigt, kände mig som lillbarnet igen. 
Sen, oj, vad jag hann med mycket måste jag säga. Då gick jag och Jojo på promenad till Kvantum, och jag köpte brämhults med hallonsmak, aaah! Vad gott! Och jojo lyxade till det med en haagän-dasz? hur det nu stavas.  Sen glodde vi lite tv och så och började se F.O.U, fett med bra asså, hajjar du?;) Förortsungar, hann inte se hela men det ska jag. Jag har helt många filmer jag måste se nu, vi har En ung Jane Austen hemma också och en till som jga inte kommer ihåg vad den heter..

/ J

aaah

Idag har jag lärt mig två saker, ett: conscientious betyder samvetsgrann. För det andra: så har jag upptäckt att ofta är det så, eller iaf för mig men jag tror det är så för många, när man  har något, en dag som exempel, du uppskattar det här mycket, du trivs och mår bra, är lycklig helt enkelt. Och så sen nästa dag, som du nog förstod, så kunde du inte ha det så nästa dag, du "förlorar" det. Men ändå inte förlorar det, det finns som ändå i räckvidden, du kan inte ta på det, men det finns ändå i din närhet.. Väldigt frustrerande, för varför kan man inte bara vara nära?

Jo, Kvantum, jag stormtrivs. det finns en kille där, är väldigt imponerad av han. Han har jobbat där i tre år, tre år och gissa hur gammal han är, han är 91:a, han var 14 när han började:O OJOJOJ. Vad har jag gjort i alla år?
Mycket trevligt folk på kvantum måste jag säga, jag kände mig verkligen välkomnad.

Jag och mamma var och körde för ett tag sen, går riiiktigt bra. Har uppkörning den 7:e Mars, aaaowie. Oj, nu fick du chocken för att jag avslöja när den var, men snälla? Jag är så less på att alla ba, nä jag säger inte. Usch. Jag har då och jag har då tänkt klara det då! :)

Imorgon är det baaada på schemat, hittills jag och Pillan i badet i G-stad,  10kr;) aaahwie!

/ J

Första dagen avklarad

det gick riktigt bra faktiskt idag på kvantum. Alla var jättetrevliga verkligen, otroligt välkomnande!! Imorgon börjar jag 7, blir lite tungt men ska nog gå bra. Jag ska bara ta det lugnt nu, är helt matt efter dagen.

adios
/ J

kärlek till Björn Gustavsson!

haha, jag kan kolla de här klippen om och om igen! Aaah, vad roliga.
DEN STORA MATCHEN skulle ha varit idag, men jag är hängig, så jag var tvungen flytta fram den ärofyllda matchen mellan mig och Jonte! Oj, vad han kommer få stryk! :) tihi. I pingis är matchen, om du inte redan visste det. Imorgon börjar jag på kvantum så det blir riktigt spännande! Jag kommer få sånna där otroligt snygga arbetskläder i svart och blått;)

Nä nu ids jag inte skriva nå mer, jag ska se ett till klipp med björnen;D
/ J

Innebandy hela dagen

jag är så hungrig så jag vet inte vad! Jag vill ha mat. Haha.
Matchen gick ju *host* bra;) haha, jaja, livet går vidare. Efter matche så på 50 min, tog jag mig hem från bergnäset, duscha, åt lite och åkte sedan till pontus och ibks:s div.3 sista match med Erika. Erkänn bra jobbat?:D
/ J 
                                                            I do not know.

Nämen titta vad jag hitta;)


.

   v                      Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
v                       det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu


Fri som en fågel

Hade spanska prov idag, gick sådär, hade kunnat gå bättre men vad ska man göra?
Tina Kenttä hade sitt aerobics pass idag, otroligt roligt! Hon var jätteduktig, hur ska jag klara det här? voi voi
Jag lånade ett par skridskor från skolan, ooh vad jag var sugen på att åka skridkskor, har haft abstinens efter det;)
Hihih. Och idag var jag och åkte, själv, på boskataskolans isplan, jag och isen. Och ipoden förstås. Men oj vilken känsla, vilken frihet, vilket lugn. JAG FÖRSTÅR varför folk börjar spela hockey!

Jo, det har jag ju inte berättat att jag ska göra karriär som hockeyspelare. host. Nämen Leah i kyrkan, hon spelar med damlaget i luleå hockey och de behövde typ folk:) Så hon sa att jag skulle testa och visst det hade varit riktigt riktigt roligt efter som jag älskar att åka skridkor. Men ja, jag är ju inte direkt så bra. Får se hur detta bär av, kanske ser ni mig i damkronorna om ett par år;) haha.

Parlino skiten, alltså de säger en sak och sen helt plötsligt har de bytt bort mig från HALEBOP. Tack för den!
Ja, men nu måste jag byta tillbaka till halebop! OJOJOJ.

Har ryss-provet imorgon, måste plugga nu!
/ J

Kusinerna på besök

Hanna och Samuel är här uppe från Uppsala. Jättemysigt att träffa lite folk från vår släkt, den är minimal! trist, men ja, då kanske vi är tajtare?

Provuppkörningen gick bra ändå okej början var förfärlig, jag var så nervös! Höll på att köra på en fotis så bitte var tvungen bromsa! Haha, voi voi. Men ja, vi bokade uppkörningen jag säger inte datum men jag säger att om jag klarar det kommer jag ha körkortet före min kära klasskamrat Robin Olsson, mohahha:) äntligen nå jag får före han! Men ja, har pluggat spanska idag, mördarpluggen! Gick bra, kan det nu. Nu är det bara det och historian sen är jag friiiiiiii, som en fågel. Pillan hade sin idrottslektion idag, den var så rolig, har inte haft en sån rolig idrottslektion på länge! Bra jobbat pills och förlåt om jag pratade så mycket, var oerhört speedad!

Sen bar det av till MAX, hade anställningsintervju där, gick bra, chefen verka hur bra som helst. Men eftersom jag har på kvantum i sommar skulle jag tro att de inte satsar på mig, men ja, värt ett försök iaf. Får besked på måndag om jobbet!

Nu ska jag kila, pussciao!

/ J

Provuppkörning

Snart ska jag med gigantbilen på trafikskolan, har provuppkörning.. ahaah, r på skol biblioteket nu, men jag måste vara social och plugga nu.

/ J

Jobbmagneten Josefine;)

haha, nämen från inga jobb och urfattig till två jobb? hmm. Max City ringde idag, jag ska på jobbintervju imorgon kl. 15.45, ojoj. Jag har ju redan fått på kvantum, men jag ska försöka jobba på max till sommaren och vara extra i sommar och förhoppningsvis löser det sig! Hoppas det går ihop med två jobb! :)

Och ja, jag nöter ju Now you're gone med basshuter, erkänn cool jag är. Jag hatade Boten Anna, jag hatade evrkligen den, jag avskydde den, den låten, fruktansvärd, usch. Men den här, vilken skillnad, den här är bra faktiskt, lyssna på den!

/ J

Panik

jag trodde jag hade glömt att avboka körlektionen från i måndags, ojojoj, så jag slog på datan nu, egentligen när jag behöver skynda mig till skolan men som tur var hade jag avbokat!

Nu måste jag kila vidare, puusss
/ J

Marwin and Tammi


Typ mysigaste låten någonsin

Thailand om två timmar?;)

Jag kolla runt lite på sista minuten resorna och så får jag syn på den, 2999 kr för två veckor i thailand, självklart utan hotell, men ändå;o Den avgick 17.50, hade jag inte fått jobb på kvantum och ska jobba hela sportlovet hade jag typ seriöst åkt, tänk vad underbart!! Jag är jättesugen på att fara, tänk hyra en vespa åka runt se en massa fina byggnader, se landet, bada, sola, äta gott och bara njuuuta!

Nu måste jga plugga religion, har prov imorgon och har väl inte direkt pluggat allt för mycket. Det kan vara så att jag fått magkatarr, har stressat mycket, hoppat över måltider, inte ätit alltför bra så jag förstår om jag fått det. Så nu är det bara bra mat som gäller, jag får inte äta nå sött av något slag, inge the, inge kaffe inge sånt. Ingenting, bara kokt mat typ.. Jaja, det är väl bra bantningskur till balen men nå mer positivt ser jag inte med denna händelse.. voi voi. Jag blev jättesugen på att åka utomlands, helst till ett land där de pratar spanska, wie vad roligt!!

Men nej, nu måste jag studera judendomen och etik och moral.

/ J

smärta.

Ja, jag kan inte ha sovit mycket i natt. Jag vet inte vad det var med min kära vän magen. Jag har haft så ont i natt så det är sjukt.. jag har inte kunnat sitta, stå ligga, eller nå, allt har gjort jätteont. Tycker synd om Pillan, hon sov hos mig, jag sprang ut och in från rummet hela tiden. Gick runt i huset, åt youghurt, tog en panodil, o.s.v. Ja värken gick över men nu är den tillbaka:S Men den ska bort nu. Det blir inte heller bättre av att när jag var på KH så läste jag i innebandy tidningen att det var en tjej som ramlat över sargen och så gjort hål på tarmen så hon ahde behövt operera, det är nog inte direkt så illa, men jag blir ju faktiskt orolig.

Det var upp kl. 08.00 i morse, vi la oss vid halv fyra tror jag? hehe, så jag fick itne direkt så mycket sömn. Jag skulle in och plugga religion med willeo, det gick helt bra, jag är klar med religionsplugget. Det nördiga var ju att vi skulle in till kl.10. Bussarna från bjöööörx börjar inte gå förrän 10.30, så planerat var ju att jag skulle gå in, därför gick jag upp så tidigt. Men ja, pillan fixa iaf skjuts så ja, vi slapp gå;) var ganska skönt det, JA.  Ja, i alla fall, vi var inne i stan till 10, men nje inget är ju typ öppet, så vi står där och gått upp tidigt för att plugga så är det inte öppet. Vi gick till badhuset, där i fiket, det var då öppet! Så där satt vi till 12, då willeo skulle och jobba.
Jag fortsatta mot KH, för det hade öppnat då, så det fortsatta med español;) Och ja juste, jag var tvungen att köpa en red bull;p patetiskt jag vet, men jag behövde bli pigg, mina ögon kunde seriöst inte hålla sig uppe längre.

Igår var en mycket mysig dag, på dagen var vi iväg till arvidsjaur, spela match, kom hem. Flickorna kom till mig, vi såg melodifestivalen, vad händer???
Sen for vi förbi en sväng på rebels lagfest, det var faktiskt riktigt trevligt:)

Nä, nu ska jag se Grey's anatomy, har fått låna säsong tre av Evve Pevve:D

/ en mycket lycklig J

KH

Just nu sitter jag på KH, vårt kära kultur hus här i staden. Jag måste springa nu, eller i alla fall snart. Min buss går kvart över och det går ju så otroligt bra med bussar på söndagar En gång i timman, så jag måste ta den här.
Jaja, nu ska jag kila,

image46


/ J

15/2

But one day
I hope I'm gonna find a way to
Make you stay in my arms till everafter comes
Till everafter comes
You are the one


/ J

Kvantum here I come!!

JAAAAA! Jag har fått jobb på Ica Kvantum och det är underbart, livet är underbart! Jag ska jobba sportlovet, får in pengar så jag kan åka utomlands innan studenten och sen jobbar jag från vecka 25 - 32 och då får jag även lite sommarlov! Åååh:) Vad glad jag blev när de ringde, mitt i företagsekonomilektionen.
Nu ikväll ska jag och min syster ha en syster-kvääll. Vi ska ut och äta, vet inte vardet blir, antingen corsica eller österns pärla. Sen ska vi se film och äta lite glass och bara ha det gott!! Det blir en mysig kväll, imorgon kväll äre sleep over hemma hos markströms;p haha. Flickorna kommer hit och vi ska väl se melodifestivalen och lite sånt?:)

Nu ska jag och sis' iväg. Du får ha det så bra, vi ses.

image45

jag börjar mer och mer förstå hur du tänker,
men du visar fortfarande inte vem du är.


/ J

Alla hjärtans dag

haha, jo, ännu en anledning till att jag inte ska göra lumpen, jag vet inte ens vad vapnet heter, jag skrev k4 i förra inlägget, fick rättelsen av min far just att det heter ak4, hehe. Menmen, jag har varit med min käraste jojo på bio, NATIONAL TREASURE. Det enda jag kan säga är:
OJ OJ OJ. Strålande!
Mycket sevärd film, otroligt bra, hade lätt kunna se den en gång till på bio.

En mysig alla hjärtans dag, trots allt.

/ J

Fem hjärtan ger jag filmen, (hjärtan för alla hjärtans dag;)

image39

Vad vore en bal på slottet?

Nolia, utbildningsmässan var idag, det har varit en mycket bra hittills. Vi for dit, tog bussen, vi tävlade på en massa tävlingar och lite sånt. Jag vann över linnea i hockeyspelet, aaaowie! Och ja, testa högskoleprovet och lite sånt. Jag har hur mycket kataloger som helst nu, så jag får ta det som lite läxläsning sen någon gång, när jag har tid? Och det lär ju hända?:S Men ja iaf, det fanns några skolar jag var intresserad av men jag måste säga att jag inte alls har någon plan eller känsla över vad jag vill bli, jag ändrar mig hela tiden. Ena dagen läkare, andra lärare, andra ekonom andra civilingenjör, aaah! Så jag är ganska öppen för förslag, så ja, till och med försvarsmakten lyckades locka mig, han tyckte jag skulle mönstra och de som känner mig och så pass bra jag känner mig själv så hade inte det varit en bra idé. Visst jag behöver ju inte bli en sån som är i strid, men de första tre månaderna gör alla det. Kan ni se er bilden framför er, Josefine, jossan, hålla i en k4 och ska skjuta med den? hmm, ja, jag kan se det framför mig men jag tycker synd om alla i närheten, för jag skulle nog råka avlossa ett skott pga. att jag tappar den för den är för tung. Men ja, iaf, han gav mig de rätta svaren tll tävlingen så nu kanske jag vinner något. Så det var ju bra iaf. Sen lyssna vi på Paulo Roberto, OJ vilken bra talare, han fänglade verkligen mig. Vilket liv och hur han prata om sitt liv och ja, blev verkligen imponerad! Det han sa var ruskigt bra! Efter det gick jag och Tina till skolan och åt, köttsoppa, det var faktiskt gott sen gick vi in till stan. Vi skulle på Cinderella, alla skulle testa balklänningar och oj vad roligt det var. Jag hitta som ingen speciell som jag verkligen tyckte om men jag var bara tvungen att testa en brudklänning, ååh, den var så fin! Och nej, jag är inte på väg att gifta mig, en bra början är ju att hitta en möjligen blivande kandidat till pojkvän;) Nu ska jag städa mitt rum och plugga, wie, vad roligt...
Och ja, min dag var a cinderella story

/ J

image38

not so urkburk

kommer hem fårn träningen, den gick ändå hyffsat.
Spela center, oj vad roligt det är. Ska spela det mot K4, blir tungt men väldigt utmanande!!

/ J

mysterious message

Halkbanan idag. Oj vad roligt det var. Syftet med den är ju typ att bli skrämd, men ja, det var riktigt riktigt roligt! Och det blev ju inte direkt sämre när en kille från andra körskolegruppen är gudomligt söt:) Aaah, haha.
 
Jo i morse, när jag klev upp kl. 06.00 och tog in tidningen så stod det, ja som det står på bilden här nedan, lycka till på halkbanan :) och jag har ingen aning alls om vem det är. Jag var ju som först uppe pch tog in tidningen, så ja, det var ingen i familjen, så det var ju lite lustigt. Roligt, men lustigt.

Men ja, sen var jag duktig och for på idrotten, det var roligt, jag blev inständ i en plint, eller okej, jag gick in själv men sen ville ingen släppa ut mig.. Ett tips, gå inte in i dom, det blir ganska varmt efter ett tag. Nej nu ska jag äta middag, vi ses.

/ J

image37

urkburk

träningen gick urkburk, var jätteslut.
Hoppas det går bättre snart.

11:7 ?

/ J

at school

nu är jag på gymnasiebiblioteket och klurar på min religionsuppsats. Jag ska ge Anders dejttips om han ska gå ut med judiska Leah. Spännande;) Lyssnar just nu på: deep side - lovely, mojsig.

Och vet ni, vi hade projekthandledarmöte med projektarbete och Glen tyckte vi skötte det bra!!! Känns så jätteunderbart, han sa typ inte en enda sak som var dålig, vi hade varit så duktiga! Jag och Pillan satt igår och nötte, men det gick bra, nu har vi klart det mesta och det ser ljust ut. Som att typ 70 000 ton stenar från mina axlar lättades. På fredag kommer vi ha höjdhopp och kanske handboll om det finns tid för de små liven. Det blir roligt, jag tycker det ärjätteroligt att åka dit och ha lektion. De är som så gulliga barnen och jag får nostalgichock varje gång, för det finns alltid något som påminner migom tiden då jag gick där.

Den här veckan är såå skön. Idag, har jag haft historia och företagsekonomi, hyffsat jobbigt. Spanskan var sedan inställd, så därför är jag här. Jag väntar på att mamma ska komma, vi ska fara och övningsköra. Jag ska köra lite motorväg och avfart/påfart. Har det imorgon på körlektionen så jag tänkte att jag skulle flasha med mina kunskaper imorgon... (höhö) Sen imorgon så är H&F inställd så jag har då körlektion ist. och sen religion efter det och mellan de lektionerna ska jag plugga lite español. Ja men sen på onsdag har jag halkbana, ooohwie. Och sen på torsdag är det noliamässan i Piteå och det är bara roligt och det är också alla hjärtans dag och det är alltid mysigt. Jag förstår inte varför alla är så sura på den dagen, den är mysig. Visst den hade kunnat varit mysigare om man hade varit i ett förhållande, men snälla någon, ska du gå och deppa ner dig för du just då inte har någon. Uppskatta dina vänner och famlj istället. Du kommer ha så många alla hjärtans dagar med din man/pojkvän i framtiden. Vi har som tradtiion hemma hos oss att vi göra friterad kyckling och go' efterrätt och så. Så jag tycker det ska bli jättemysigt. Sen på kvällen ska jag och mina kära JOJO gå på National treasure och köpa varandra en alla hjärtans dag present, romantiskt va;) haha. Ja och sen är det helt plötsligt fredag. Den här veckan kommer gå galet snabbt.

Suprise me, please. 

/ J 

jag börjar gråta


You leave me speechless..

Idag har jag gjort mycket, tycker jag. Jag började med att på på Body Pump tk 75 min, hyffsat tungt. Sen fixade jag och pernilla med PA, det gick mycket brao, mycket brao. Igår var jag och kolla innebandy och sen begav vi oss till Pillan och sitt ensamma hus, mysigt. Vi såg lite allt möjligt, lite sunes jul på you tube, det var tänkt att det skulle bli lite disney, men det blev lite titanic. Ååh, jag började gråta, vad romantiskt, när hon kommer till han och så står de  där vid relingen och hon släpper allt och litar på han. Nå.

Nu ska jag på kyrkan men jag lägger upp den vackraste sekvensen av Titanic när jag kommer hem. Nå.

/ J

Djungelboken,



hihihihi..

djungelboken parodi, haah

<a href="http://www.designadinblogg.se/1192908366_guide__lgga_in_filmkl.html">http://www.designadinblogg.se/1192908366_guide__lgga_in_filmkl.html</a>http://www.youtube.com/watch?v=OWVSOvqlB_Q

men ååh, jag kan inte det här! Johanna måste hjälpa mig!

Nu ska jag till gammelstad,
/ J


Summerland maraton med Mikaela

Ja, det blev inge Summerland. Jens påstår att den inte är så populär så den är svår att få tag på. Ojojoj, visst den kan vara svår på att få tag på men det måste ju vara bara för alla vill ha den så mycket. En av världens bästa serier med så snygga killar i den, oojoj, kan inte bli mer än perfekt.

image36


Jaja, vi fick inte tag i säsong ett, men inte deppa vi för det, NEJNEJ. Vi åkte och hyrde 4? eller 5? Nej fyra filmer. Vi hyrde:
Vänner, säsong 4
So little time, volym fyra, "hanging out" jag vet, absolut vårt coolaste val. 
The Perfect Man, typsiskt jossan-film. En alldeles underbar historia.
Summer G - Hip hop, svek och kärlek som aldrig dör.

Vi hann väl inte direkt se allt, hehe, jag somna vid halv tolv tror jag, jag var helt slut. Så det blev kanske inte hela natten men vi hann se ganska mycket ändå. Vi hann dock inte se Summer G, den ser vi på lördag. En mycket mysig kväll med mjukisbyxor och en massa gott.

/ J
 
image31


En ta-det-lugnt-kväll med johanna efter en hård-och-lång-jobbig-tröttsam-hyffsat-bra-dag

En väldigt avslappnad kväll, skönt! Behövde vila. Vi kolla på lite olika klänningar, kändisar på internet och denna vackra klänning hitta vi på Brittany Snow. Vi blev båda förälskade! Den är så fin. Och förstås, en Chai latte;) aaomums.

/ J



image30

Foxtrot, vals och innebandy - självklar kombination?

Ja, det hade vi på idotten. Jag fick en tia av tony erwing a.k.a. Pernilla Lindh;) haha. Det var faktiskt ganska roligt, jag var lite skeptisk till det först men det var som lite charmigt roligt och så avslutades lektionen med innebandy=) skön avslutning. Hmm, nu ska jag göra klart läxan (religion) och sen ska jag bara lägga upp en liten planering för veckan och så. Ikväll är det träning, har verkligen inte alls gått bra på innebandyn sista tiden, allt går bara fel, känns tufft. Men ja, jag kan inte göra så mycket mer än att försöka bryta min trend.

Semmeldagen igår, aaaahmums. Mormor och morfar hade självklart slått till på stort och stått och köat vid We-ges och fått stan's bästa semlor och de vaar goda och hade en snygg utsida också, precis som de sa i testet.
 


Betyget blir självklart fem semlor.

Gossip Girl

Igår som sagt, på johanna och josefine dagen så såg vi Gossip Girl, Johanna hade spelat in det. Jag hade inga förväntningar, för jag har knappt sett reklamen för den eller nå, men oj, jag blev fast.

Fredag kväll och jag ska bara ta det lugnt, jag ska med mamma på kvantum snart och köpa något gott och sen är det let's dance på schemat, sen kanske en promenad, det hade varit skönt i det här vädret, klä på sig en massa kläder och bara gå ut under stjärnhimlen.

Du slutar aldrig att överraska mig.
Vilket är mycket positivt.

/Josefine